29 mars 2015
17:45

Gröndals IK

Referat: Västerhaninge IF - Gröndals IK

Kallt, regnigt och blåsigt. Västerhaninge startar bäst och har full kontroll över matchen. Följaktligen kommer ledningsmålet då Tufan får in bollen till Robban som trycker in 1-0 efter sjutton minuter. Västerhaninge fortsätter kontrollera matchen. I den 32:a dåligt defensivt arbete av Västerhaninge som ger Gröndal en omställningen och kvitteringen är ett faktum. Västerhaninge svarar dock i den 39:e matchminuten då Adam får på en riktig pärla till höger om Gröndals målvakt på pass från Nille. Sammantaget en helt ok halvlek där Västerhaninge borde haft en större ledning.
Andra halvlek betydligt sämre spel av Västerhaninge det kan ju ha berott på alla byten som gjordes i halvlek, därmed inte sagt att de som kom in gjorde en dålig insats men det tar som bekant ett tag innan laget sätter sig igen.
Lite grinigt och Västerhaninge väljer att plocka ut Firat som fram tills dess skött sig utmärkt men nu var lite övertänd. Tyvärr gjorde inte Gröndal detsamma med sin spelare som betedde sig illa utan man lät honom spela vidare, så kan det vara. Nu fick Baris vikariera på en lite ovan position som mittback och backlinjen höll inte riktigt ihop. Kvittering kom efter 73 och Gröndals segermål slogs in efter 82 minuter.
Västerhaninge skapade så många chanser att man borde punkterat matchen tidigare men gör man det inte så blir man till slut straffad. Vi får önska Gröndal lycka till i serien, starkt att hitta ett sätt att vinna matchen.